Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lalco will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lalco expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lalco does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 83/4, Pondy Bazaar, T Nagar, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 625531.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lalco expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Head
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. B2B More info about this Sales Head Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Adithya aqua tech solutions will provide a salary in the range of 40000 INR to 5000...
-
Sales |amp| Marketing Executive
Only Experienced Male Candidate From Real Estate / Construction Background; Willing To Do Field Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Selling, Presentation More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect ...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Speeder shipping services pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000...