Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Querie. Candidate Should Be Having Bike And Language Should Be English/Konkani. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Genie Optics will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Genie Optics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Genie Optics expects the candidate to have the following skills: Eye wear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Genie Optics expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Spectrum Clinic, F-03, 1st Floor, Basilo S Heights, St Inez Road, St Inez, Goa - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Genie Optics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Genie Optics Vasco da Gama, Goa

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant Manager

    Responsible For Training Staff, Solving Customer Queries, Ensuring Food Quality And Taste. Working As A Kitchen And Service Head. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Restaurant Manager Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Morjim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Support Executive

    • Responsible for handling Sales enquiries. • Processing Performa Invoice, check all Open Proforma Invoice and follow up with clients • Order Processing, Confirmation, Tracking and Dispatch. • Providing updates regarding order status & payment st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now