Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surpriz cakes will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surpriz cakes expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surpriz cakes does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sec -+,ulwe , Navi mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Surpriz cakes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Surpriz cakes

Related jobs

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.Modular Kitchen Orwardrobe Sales And Europen Hardware. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kismat hardware w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Data Mining, Tele Marketing, Enquiry Generated, Follow Up Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License, B2B More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. AMIT ARTS will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now