Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMIT ARTS will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMIT ARTS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMIT ARTS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: dattani traders 104-105charawarkar road broviwali west.

8. What are the timings of this job?
Ans. AMIT ARTS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AMIT ARTS Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Store Manager

    Responsibilities • Develop business strategies to raise our customers pool, expand store traffic and optimize profitability • Meet sales goals by training, motivating, mentoring and providing feedback to sales staff • Ensure high levels of customers ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Naigaon, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Receptionist/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SRIYAAN I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now