Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Naigaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Creative Elevators will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Creative Elevators expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Creative Elevators does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Creative Elevators expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.- C 304 Ajanta Gardens Building No.- 11, Naigaon East, Mumbai - 401208 (Near Don Bosco School).

8. What are the timings of this job?
Ans. Creative Elevators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Creative Elevators Naigaon, Maharashtra

Related jobs

  • Receptionist|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Receptionist/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SRIYAAN I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecom Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Compa Jake Broadband / Leasedline Bechna Hai. More info about this Telecom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ADTECH SOLUTIONS will provide a salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Insurance Sales

    Insurance Broking Company Is Looking For A Field Sales Manager (Field Sales / B2B Sales) At Mumbai Have To Travel In Mumbai Jd For A Field Sales Manager / Cro Have To Meet Jewellery Shop Owners And Sell Them Insurance Products Good Communication Skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now