Counter Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Vrindavan, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Counter Sales On Ice - Cream Parlour (Preference For Underprivileged And Disabled Candidates). Food Chain

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Inaya's will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Inaya's expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Inaya's expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Prem Mandir.

8. What are the timings of this job?
Ans. Inaya's expects the candidate to work for the following hours: 1030 AM - 1030 PM | Monday to Sunday (With one weekly off


Company Name: Inaya's

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Work With A Best Career Plan, You Can Set Up Your Career In Less Time, That Too Without Investment (Investment 0% And Profit 100%) No Joining Amount, No Interview Fee, Free Joining, Free Training, Send Your Resume On Whatsapp, No Call, Only Whatsapp ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • B2B Sales Specialist

    Creating Sales Funnel And Generating Leads Through Various Sales Method As Door To Door, Cold Calling, Cross Selling, Upselling, Using References Etc. This Is For B2B Telecom Product Sale. Should Have : Bike | License, B2B, Corporate Product, Corpora...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Real Estate Sales

    Assist Sales Team In Achieving Targeted Revenue.Create And Maintain Positive Client Relationships To Build Business.Meet And Exceed Lead/Meeting Targets And Activity-Based Targets.Making Regular Leads Follow Up Reports She Should Have Minimum 06 Mont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Greater Noida, , Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now