Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Unjampatti, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Jewellery

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sonal fashion jewelry will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sonal fashion jewelry expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sonal fashion jewelry expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 131, pondy bazzar opposite to hot chips chennai-17.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sonal fashion jewelry expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sonal fashion jewelry Unjampatti

Related jobs

  • Mobile Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Phones, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Electronics More info about this Mobile Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? An...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SALESMEN WANTED FOR PART|TIME OUTDOOR SALES

    WANTED MEN/ WOMEN FOR OUTDOOR SALES JOB to promote organic/ herbal products. Flexible working hours: 4 hours a day (morning or evening). Qualification: Plus 2 or Degree. Age: 20 - 45. Two-wheeler not required.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Associate | Chennai

    WELCOME TO OLX At OLX, we shape the future of trade to unlock the hidden value in everything. We help people buy and sell cars, find housing, get jobs, buy and sell household goods, and much more, all via our network of trading platforms. Our 10,000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now