Mobile Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gandhipuram, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Phones, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Electronics

More info about this Mobile Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mobile Bazaar will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mobile Bazaar expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mobile Bazaar expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 162, 8, +th Cross Street, Tatabad, Gandhipuram, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mobile Bazaar expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mobile Bazaar

Related jobs

  • SALESMEN WANTED FOR PART|TIME OUTDOOR SALES

    WANTED MEN/ WOMEN FOR OUTDOOR SALES JOB to promote organic/ herbal products. Flexible working hours: 4 hours a day (morning or evening). Qualification: Plus 2 or Degree. Age: 20 - 45. Two-wheeler not required.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Associate | Chennai

    WELCOME TO OLX At OLX, we shape the future of trade to unlock the hidden value in everything. We help people buy and sell cars, find housing, get jobs, buy and sell household goods, and much more, all via our network of trading platforms. Our 10,000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Thirumalai Oil Mills will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Tamilnadu, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now