Shop Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Tamilnadu, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Shop Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Thirumalai Oil Mills will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Thirumalai Oil Mills expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Thirumalai Oil Mills does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaihindpuram , Madurai, Tamil Nadu, 625011..
8. What are the timings of this job?
Ans. Thirumalai Oil Mills expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Representative
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Representative Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VI CORP will provide a salary in the range of...
-
Sales And Marketing Specialist
We welcome Freshers & min 1 year of sales experience
-
Sales Head
We are recruiting Sales Head for a renowned food manufacturing brand. Job Location - Virudhunagar. Responsibilities:- • Achieve the organisational objectives to grow domestic sales and market share in respective districts from various territories. • ...