Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VI CORP will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VI CORP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VI CORP does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VI CORP expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sri kumar ceramics, Utchipillayar kovil st , kumbakonam.

8. What are the timings of this job?
Ans. VI CORP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VI CORP

Related jobs

  • Sales And Marketing Specialist

    We welcome Freshers & min 1 year of sales experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Head

    We are recruiting Sales Head for a renowned food manufacturing brand. Job Location - Virudhunagar. Responsibilities:- • Achieve the organisational objectives to grow domestic sales and market share in respective districts from various territories. • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Recruitment Of Agents Team And Handling Team. Meeting Customers In Field And Maintaining Good Relationship With Customers. Achieving Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, FMCG, Mutual Fund, Tourism, Medical | Pre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now