Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Rajasthan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ghiya's will provide a salary in the range of 10000 INR to 12500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ghiya's expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ghiya's does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A- 2+ KRISHANUM SHUBHASH NAGER NEAR MESSY CAFE Shastrinagar, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ghiya's expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Assistant
Position Overview: We are seeking a dynamic and results-oriented RBD (Retail Business Development) Sales Employee to join our team. As an RBD Sales Employee, you will be responsible for driving sales and building strong relationships with our retail ...
-
Sales Manager
Company Description About the Company Roha Housing Finance Pvt. Ltd., a division of JJT Group, is a rapidly growing Mumbai-based company with a license from the National Housing Bank. The company aims to simplify the home loan process for first-time ...
-
Need Female Staff For Retail Cosmetics Store
This is Retail Cosmetics Store Along With Online Store in Triveni Nagar Gopalpura Jaipur Job Types: Full-time, Fresher Salary: From ₹10,000.00 per month Ability to commute/relocate: • Jaipur, Rajasthan: Reliably commute or planning to relocate before...