Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. South Zaikaa will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. South Zaikaa expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. South Zaikaa does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lucknow, Gomthi nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. South Zaikaa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: South Zaikaa

Related jobs

  • Jewellery Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SWARN GANGA JEWELLE...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Head

    • Manage a P&L • Acquire SME, Mid-sized companies and Large Enterprises to join IndiaMART platform as its Paid members • Develop & execute annual operating plan – for customers, revenue as well as cost of operations • Minimize investment by m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Priyanshi creation will provide a salary in the range of 100...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now