Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Electronics | Garment

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Standard Distributors will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Standard Distributors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Standard Distributors expects the candidate to have the following skills: Electronics Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Standard Distributors expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Singhania Ground, Maharanapratap Road, Station Road, Bhayander West| 5 minutes from Bhayander West station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Standard Distributors expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Standard Distributors

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Job Responsibilities:-Communicating With Customers Try To Sell The Product. Making Outbound Calls To Potential Customers. Developing New Leads & Techniques. Creating And Maintaining Customer Database.Understanding Customer Needs.Explaining Produc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Jalgaon, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Co|Founder

    Company Description Retail Chain Start-up Role Description This is a full-time on-site role as Co-Founder at Retail Chain located in Mumbai. As Co-Founder, you will be responsible for brainstorming, developing, and executing ideas and strategies for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmaceutical Sales Training Manager

    MSN Laboratories Pvt Ltd. is looking for Regional Training Managers based at Mumbai and Delhi. Minimum 1 year of experience as a training manager and field experience as Area Manager (in Pharmaceutical industry) are must. Pharmacy graduates are prefe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now