Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Suvidha grocery will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Suvidha grocery expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Suvidha grocery does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chetmani crossing, Durgakund Rd, Anandbagh, Bhelupur, Varanasi, Uttar Pradesh 500047.
8. What are the timings of this job?
Ans. Suvidha grocery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Suvidha grocery will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The e...
-
Territory Manager|retail|
Requirement Details. : Candidates with Graduation/ Post graduation can apply. Should have 3-6 year of experience in Channel sales for capital equipment like weighing scales/invertors, emergency lights/computer hardware/cctv/ consumable products, elec...
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ramkrishna Subhashchandra will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 ...