Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ramkrishna Subhashchandra will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ramkrishna Subhashchandra expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ramkrishna Subhashchandra does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: General Ganj Post Office, 126, Mall Rd, The Mall, General Ganj, Kanpur, Uttar Pradesh 700080.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ramkrishna Subhashchandra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ramkrishna Subhashchandra

Related jobs

  • Senior Field Sales Executive

    Lpg Mandatory Inspector Door To Door Visit And Provided Service Our Consumer And Get Inspection Charge 236Rs Per Consumer. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Senior Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radha Ply & Hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radha Ply & Hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now