Senior Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Prayagraj, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Lpg Mandatory Inspector Door To Door Visit And Provided Service Our Consumer And Get Inspection Charge 236Rs Per Consumer. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Senior Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Adi placement and lpg mandatory inspection pvt ltd will provide a salary in the range of 11750 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Adi placement and lpg mandatory inspection pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Adi placement and lpg mandatory inspection pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Adi placement and lpg mandatory inspection pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Fatehpur Up 212107.
8. What are the timings of this job?
Ans. Adi placement and lpg mandatory inspection pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radha Ply & Hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 I...
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radha Ply & Hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 I...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. South Zaikaa will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact...