Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radha Ply & Hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radha Ply & Hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radha Ply & Hardware does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C+87+CCF, Ram Puram, Shyam Nagar, Kanpur, Uttar Pradesh NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Radha Ply & Hardware expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Radha Ply & Hardware

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. South Zaikaa will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jewellery Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SWARN GANGA JEWELLE...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Head

    • Manage a P&L • Acquire SME, Mid-sized companies and Large Enterprises to join IndiaMART platform as its Paid members • Develop & execute annual operating plan – for customers, revenue as well as cost of operations • Minimize investment by m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now