Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The phone co will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The phone co expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The phone co does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The Phone Co.Rainbow Plaza, Shop no 18, Opposite to Garden Madhar Sha, Purasawalkam, Chennai- 600084.

8. What are the timings of this job?
Ans. The phone co expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: The phone co

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Willing To Go Field Work, Job Commitment, Dedication In The Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike More info about this Area Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VR Tech...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Willing To Go Field Work, Job Commitment, Dedication In The Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike More info about this Area Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VR Tech...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • National Sales Manager | Durable Products

    Job Description: This position is responsible for conceptualizing and implementing competitive strategies for generating sales, developing as well as expanding market share towards the achievement of revenue and profitability targets. Also responsibl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now