Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Wakad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Wakad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Counter Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Datrax Services PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Datrax Services PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Datrax Services PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Datrax Services PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhandup , Mumbai 411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Datrax Services PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Datrax Services PVT LTD

Related jobs

  • Customer Associate

    Salary Range : Rs. 13200 - Rs. 14300 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Salary Range : Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined skills ne...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Roles & Responsibilities:  Build road-map to leadership for Modern Trade Channel & Local Modern Trade, strategize and implement programs/plans for development of sales company Brands in this channel.  Expanding the footprint of NIINE to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now