Customer Associate

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Warje, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13200 - Rs. 14300 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Warje

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about Customer Associate Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Manpower Services will provide a salary in the range of 13200 INR to 14300 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Manpower Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Manpower Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om Sai Manpower Services Pvt. Ltd..

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Manpower Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Om Sai Manpower Services

Related jobs

  • Counter Sales

    Salary Range : Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined skills ne...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Roles & Responsibilities:  Build road-map to leadership for Modern Trade Channel & Local Modern Trade, strategize and implement programs/plans for development of sales company Brands in this channel.  Expanding the footprint of NIINE to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Duties and Responsibilities ■ Travels throughout the assigned routes in mumbai to visit regular and prospective stores to get orders, and talks with store owners to take orders, feedback. ■ Achieves sales goals across the marked territories. ■ Servic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now