Counter Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Margao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Wine Shop Experienced Candidate. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Counter Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SUNSHINE Enterprises will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SUNSHINE Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SUNSHINE Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SUNSHINE Enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H. No. 14/3640 2nd Floor, Walter D'Costa Enclave (Hotel Mabai), Margao Salcete Goa - NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. SUNSHINE Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...
-
Territory Sales Manager
Full Job Description Responsibilities :- ⦁ Market Mapping ⦁ To understand the business and analyze the market by collecting the basic information. ⦁ To map the market to understand the territory population, number of retailers, brand presence, produc...