Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sirsa, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Customer Handling,Department Store,Retail Store,Department Store,Supermarket.

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sirsa haryana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 11 AM -8 PM | Monday to Sunday/Tuesday weekoff


Company Name: Ladder HR Solutions Sirsa,

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Counter Sales,Department Store,Supermarket. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO Sales Executive hiring For Fresher

    outbound bpo jobs in gurgaon for freshers & experience day shift We are hiring Sales Executive (Voice) In Domestic BPO Desired Candidate Profile 0 to 7-year experience Salary Up to 35 CTC Insurance industry experience is preferred 12th pass, Grad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales | Languages : English, Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. WINGS AVIATION INSTITUTE will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now