Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales | Languages : English, Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. WINGS AVIATION INSTITUTE will provide a salary in the range of 10500 INR to 1+700 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. WINGS AVIATION INSTITUTE expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. WINGS AVIATION INSTITUTE expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B Block Sector 64, Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. WINGS AVIATION INSTITUTE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: WINGS AVIATION INSTITUTE

Related jobs

  • Counter Sales

    Counter Sales Girls For Ladies Suits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Smart Wears will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Manager

    10032 Sales Process Management • Aggressively drive the sales numbers and achieve the business targets for home loans and through cross selling while continuing to enhance and upgrade the client relationships. • Retain and expand the company's base o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anant Optical Works will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now