Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anant Optical Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anant Optical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anant Optical Works expects the candidate to have the following skills: Eye wear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anant Optical Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ballabgarh, near Ballabgarh Post Office, Faridabad, Haryana 121004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anant Optical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Anant Optical Works

Related jobs

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Handle Store Operation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Neulife Store will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now