Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Haryana, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Altezza Architectural Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Altezza Architectural Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Altezza Architectural Solutions expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Dealer, License, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Altezza Architectural Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vishal Tower, Plot No.48, 3rd Floor, Wazirabad, Sector-52,Ambekdar Road, Gurugram.
8. What are the timings of this job?
Ans. Altezza Architectural Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sal...
-
Jewellery Salesman
Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raja Jewellers will...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. vs enterprise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The ex...