Jewellery Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Jewellery

More info about this Jewellery Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Jewellers will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Jewellers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Jewellers expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sadar Bazaar, old Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Jewellers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Raja Jewellers Gurugram, Haryana

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. vs enterprise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Jhajjar, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Field Sales Executive 2coms Location: Delhi NCR (110053) - Salary: arijit b@2comscom Type: Permanent Main Industry: Job ID: 127700514Company: 2coms Posted On: 10 June 2024 Job Title: Freelance Field Sales Executive Location: Delhi/Gurgaon/Noida, Indi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Supervisor

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets Designation- Store Supervisor/ Assistant Supervisor Overseeing the daily operations of a stor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now