Showroom Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Haryana, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Handle Store Operation. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Showroom Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Neulife Store will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Neulife Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Neulife Store does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Neulife Store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Neulife Store, Old MG Road, Near Kalyani Hospital, Sector 14, Gurugram.
8. What are the timings of this job?
Ans. Neulife Store expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - +:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sal...
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sal...
-
Jewellery Salesman
Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raja Jewellers will...