Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Counter Sales Girls For Ladies Suits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Wears will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Wears expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Wears expects the candidate to have the following skills: Apparel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Smart Wears expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: I-+1 2nd Floor South City 2 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Wears expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Smart Wears

Related jobs

  • Area Manager

    10032 Sales Process Management • Aggressively drive the sales numbers and achieve the business targets for home loans and through cross selling while continuing to enhance and upgrade the client relationships. • Retain and expand the company's base o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anant Optical Works will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Handle Store Operation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Neulife Store will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now