Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Panchkula, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kalra Opticians will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kalra Opticians expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kalra Opticians expects the candidate to have the following skills: Eye wear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kalra Opticians expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Showroom no 5 Block C, VIP Rd, near HDFC Bank, Zirakpur, Punjab 134118.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kalra Opticians expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kalra Opticians

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Customer Handling,Department Store,Retail Store,Department Store,Supermarket. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Sirsa, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Counter Sales,Department Store,Supermarket. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO Sales Executive hiring For Fresher

    outbound bpo jobs in gurgaon for freshers & experience day shift We are hiring Sales Executive (Voice) In Domestic BPO Desired Candidate Profile 0 to 7-year experience Salary Up to 35 CTC Insurance industry experience is preferred 12th pass, Grad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now