Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mhasave, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Opening For Showroom Sales Officer - Bike Finance Karna, Kyc, Documentation , Verification, Form Filling, Near By Showroom / Dealership Se Network Banana, Graduate Fresher -12,000 Inhand / 12Th Pass - 14,000 - Min 2 Years Exp In Sales. Looking For Immediate Joining.

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blink Recruit And Sourcing Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blink Recruit And Sourcing Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blink Recruit And Sourcing Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Job location Near By Milega.

8. What are the timings of this job?
Ans. Blink Recruit And Sourcing Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Blink Recruit And Sourcing Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vishvakarmaa facility servicess will provide a salary in the range of 15500 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    We are seeking a Counter Sales Executive- Mumbai to join our team! You will resolve customer questions and offer solutions to drive company revenue. Responsibilities: Present and sell company products and services to new and existing customers Prospe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer

    **AIM MULTISKILLS JOBS PVT. LTD..**: • *EXP REQUIRED: 1-5 YEARS**: Sales Officer • *COURIER,TRANSPOTATION,FREIGHT,WAREHOUSE**: • *MAHARASHTRA**: • *1 - 5 LAKHS

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now