Counter Sales Guy

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ulhasnagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Electronics

More info about this Counter Sales Guy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digicafe Mobiles will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digicafe Mobiles expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digicafe Mobiles expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OT Section Near JHULELAL Tower Kailash Colony Road Ulhasnagar 421001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Digicafe Mobiles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Digicafe Mobiles

Related jobs

  • Counter Sales

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with Freshers of experience. Mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mutual Fund Sales

    Responsible For Mutual Funds, Answering Queries, Maintaing Records. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Mutual Fund More info about this Mutual Fund Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • It Sales Executive

    Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Software More info about this It Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Binate IT Servic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now