It Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Software

More info about this It Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Binate IT Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Binate IT Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Binate IT Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Software.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A04, Mahavir Kunj, Ambadi Road Cross Lane 3, Near Vartak College of Engg., Vasai West, Palghar - 401202.

8. What are the timings of this job?
Ans. Binate IT Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Binate IT Services Pvt Ltd Vasai-Virar, Maharashtra

Related jobs

  • Mutual Fund Sales

    Responsible For Mutual Funds, Answering Queries, Maintaing Records. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Mutual Fund More info about this Mutual Fund Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • DVP |Sales |B2B Domestic Origination|

    About The Team And Role The role is for Yubi’s bond platform, YubiInvest, for covering institutional fixed-income investors (AIFs, MFs, NBFCs, etc.). Key responsibilities: • Onboard and run coverage of Large, Medium, and small corporates across the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Job Description: 1. Experience in Sales in IBMS / Security & Surveillance /Entrance Control /Automation Industry. 2. Proven record of acquiring new customers and extracting business from the existing customers. 3. Product Knowledge: Electronic Se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now