Mutual Fund Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Mutual Funds, Answering Queries, Maintaing Records. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Mutual Fund

More info about this Mutual Fund Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. expects the candidate to have the following skills: Mutual fund.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. 154, Dhadiwal Layout, Suyog Nagar, Nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sath Outsourcing Services Pvt.Ltd. Maharashtra

Related jobs

  • DVP |Sales |B2B Domestic Origination|

    About The Team And Role The role is for Yubi’s bond platform, YubiInvest, for covering institutional fixed-income investors (AIFs, MFs, NBFCs, etc.). Key responsibilities: • Onboard and run coverage of Large, Medium, and small corporates across the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Job Description: 1. Experience in Sales in IBMS / Security & Surveillance /Entrance Control /Automation Industry. 2. Proven record of acquiring new customers and extracting business from the existing customers. 3. Product Knowledge: Electronic Se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fmcg Sales

    Responsible For Selling Fmcg Products B To B, Increasing Business, Maintaining Records. More Than 2 Years Experience Compulsory. | FMCG More info about this Fmcg Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. XLLENT ASSOCIATES will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now