Fmcg Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Selling Fmcg Products B To B, Increasing Business, Maintaining Records. More Than 2 Years Experience Compulsory. | FMCG

More info about this Fmcg Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. XLLENT ASSOCIATES will provide a salary in the range of 25000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. XLLENT ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. XLLENT ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: Fmcg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. XLLENT ASSOCIATES expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-6 prozone trade center near API CORNER Chikalthana MIDC Aurangabad Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. XLLENT ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: XLLENT ASSOCIATES Aurangabad, Maharashtra

Related jobs

  • Fmcg Sales

    Responsible For Selling Fmcg Products B To B, Increasing Business, Maintaining Records. More Than 2 Years Experience Compulsory. | FMCG More info about this Fmcg Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. XLLENT ASSOCIATES will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Job Description: 1. Experience in Sales in IBMS / Security & Surveillance /Entrance Control /Automation Industry. 2. Proven record of acquiring new customers and extracting business from the existing customers. 3. Product Knowledge: Electronic Se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business development Executive | Officer Sales

    Dear candidate, The below is the JD for Sales Role. Job Description : Role : Business development Executive / Officer Sales. CTC : 1.+6 LPA to 3.36 LPA plus incentives upto 60k / month. PS : Its a sales profile which includes field sales, you will ha...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now