Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gaziyabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Supply The Goods To Retailers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Triloki enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Triloki enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Triloki enterprises expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Triloki enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Triloki enterprises
C 101
Supertech III/5
Rajender nagar
Sahibabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Triloki enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Triloki enterprises

Related jobs

  • Area Sales Manager |ASM| Electrical Goods |amp| Home Appliance for VARANASI Region

    Job Detail Job ID 3530 Career Level Area Sales Manager Experience 4 Years Gender Male Female Industry Business Development Retails Sales Qualifications Any graduate in Any specialization Job Description New Business Development: – Exploring new marke...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Job Description Role: Dealership Sales Manager Division: ETB Function: ETB - COCO - Sales Reporting into: Retail Business Head Level: M3a/M4a Purpose of the Role This position exists in order to execute business development & sales for COCO, moni...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Retail Franchisee Operations

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India's leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Agra, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now