Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mahika, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salesman For Wholesale Shop.

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Leezy will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Leezy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Leezy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Leezy
Gundavadi main road rajkot.

8. What are the timings of this job?
Ans. Leezy expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - +:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Leezy

Related jobs

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Women data will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Healthcare|Python|BAN

    Job Description Skilled Enterprise Application Developer with 4+ years of experience in Python Programming. Ideally should have experience working in Azure environment Should have strong understanding of Python Should be proficient in Azure SDKs, dat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • home loan sales

    Position- Loan Officer (Telecallers) The Job Description and Skillset required for the position is as below: Qualification: Graduate Experience: 0- 2 Years/ Prior Mortgage experience would be an added advantage Basic responsibility: Telecalling Skill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now