Counter Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Suray, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. FMCG
More info about this Counter Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patanjali mega store will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patanjali mega store expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patanjali mega store expects the candidate to have the following skills: Fmcg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Madhulika apartment, near old LB theatre, opp milk palace , ghod dod road side , surat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Patanjali mega store expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Manager|Territory Sales
Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India’s leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...
-
Counter Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Eye Wear More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Eye Care will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR....
-
Counter Salesman
Salesman For Wholesale Shop. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Leezy will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, expe...