Counter Salesperson

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: SC Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
SC Road

Working Hours :
+:30 AM - 8:30PM | Monday to Sunday

Additional Info
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Counter Salesperson Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. OM CREATIONS will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. OM CREATIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. OM CREATIONS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. OM CREATIONS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-12,15 ROYAL WORLD COMPLEX, SANSARCHANDRA road, opposite city centre, Jaipur, Rajasthan-302001.

8. What are the timings of this job?
Ans. OM CREATIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30PM | Monday to Sunday.


Company Name: OM CREATIONS

Related jobs

  • Field Executive

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development| Sales Intern

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • TerritorySalesManager

    # Job Information - **Employee Type:** Full Time - **Location:** 106, 1st floor, Manglam Signature Tower, Lalkothi, Jaipur, Rajasthan 302015 - **Experience:** 2 years of experience - **Skill:** lead generation, maintaining client relationship - **Sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now