Courier Delivery
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Deliver Courier Packet To The Given Address. License | Should Have : Bike
More info about this Courier Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Jaipur
Apply Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Jaipur Flipkart Jaipur, Rajasthan Apply ₹12T–₹21T a month Full–time India’s best performing e-commerce company i.e. Flipkart recently hiring for Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Pratap Nagar Jaipur with belo...
-
Delivery Boy
Join In Jio Fiber And Earn 11 700 Monthly Salary. Attendance Bonus 1000Fuel : Par Km 3 Rupeesworking Days _ 26 Days & 4 Week Off * - Accidental Insurance Upto Rs. 5 Lacs. License | Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How ...
-
Team lead| Last mile delivery station | |HIC1+3|
Job summary At Amazon, we're working to be the most customer-centric company on earth. To get there, we need exceptionally talented, bright, and driven people. Amazon is seeking Team leads for our transportation team. Amazon is one of the most recogn...