Courier Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. License | Should Have : Bike

More info about this Courier Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Largelogic will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Largelogic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Largelogic expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #246 11th street nalvar nagar kalveerampalayam coimbatore tamil nadu india-560102.

8. What are the timings of this job?
Ans. Largelogic expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Largelogic

Related jobs

  • Need Delivery Executive Urgently| C|

    Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need Delivery Executive Urgently| C|

    Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery executive

    Pick up grocery items / Milk & Non Milk items from the Bigbasket HUB and deliver to customers safely and on time. Full-time & Part-time shifts available. Use an Android mobile phone and navigator to locate the fastest way for timely delivery....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now