Customer Relationship Executive | F|

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Leading And Largest Company In B2B Segment We Are Looking For Bde For Indiamart Intermesh Limited. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B | Should Have : Bike

More info about this Customer Relationship Executive - F... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Expert Solution 2 will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Expert Solution 2 expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Expert Solution 2 expects the candidate to have the following skills B2b, Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Expert Solution 2 expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B 502 Ganesh Glory 11 , Jagatpur Road S.G. Highway , Gota Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Expert Solution 2 expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Expert Solution 2

Related jobs

  • Sales Associates | Architectural Product

    We are pleased to introduce our self “SHAILJA” as one of the leading manufacturers for “Windows and Doors” in India since last 21 years with strong foothold in luxury retail segment. Please visit our website www.shailjaindia.com to know more about us...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    Qualification: BCOM/ICWA/ Inter CA. Experience: Min. 2 years experience in infra Project Accounting and Reconciliation.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager |Pre|sales|

    Qualification • Should have experience in working with IT service companies • Should have experience in managing a sales team. Responsibilities As a sales head, the candidate will be responsible to generate new business into the company while managin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now