Customer Support Executive

  • Category: Customer Care
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Need 30 Female Candidates For Tele Calling Job. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services.You Can Share Your Cv With Us Send Your Whatsapp Your Resume On (++10547601) Or Email Me.Www.Stark365Nn@Gmail.Com We Will Reach You Soon. Type : Domestic, International, Sales, Mutual Funds, Inbound | Marketing | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi

More info about this Customer Support Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharat Matrimony.Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharat Matrimony.Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharat Matrimony.Pvt.Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, International, Marketing, Mutual funds, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sarita vihar office imperia_A-25 2nd floor,imperia building, ,Mathura ROAD NEW DELHI.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bharat Matrimony.Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bharat Matrimony.Pvt.Ltd

Related jobs

  • VRL642 Hiring For Telus International | Customer

    Job Description 1. Annual Package would be in the range of to LPA. 2. Cab Facilities. 3. Medicare Facility(Free online consultation with Doc) Roles and Responsibilities 1. Analyze and solve customer queries through calls. 2. Assist execution and impl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • CSA|

    Posted Date 06 Apr, 2024 Business Reliance Jewels Family Jewellery Store Functional Business Area Site Operations Location Kanpur Job Responsibilities • Achieve and exceed sales target for category • Enhance conversion ratiosand average transaction v...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Industry Consulting Senior Consultant

    Req ID: 2300++ NTT DATA Services strives to hire exceptional, innovative and passionate individuals who want to grow with us. If you want to be part of an inclusive, adaptable, and forward-thinking organization, apply now. We are currently seeking a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now