Data Entry Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Munirka, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Munirka

Working Hours :
+:30 AM - 5:30 PM | Monday to FRIDAY

Additional Info
Hiring Going On Government Deartment For Data Entry Operaters In Delhi Location. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Email

More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ambitious Aviation Academy will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Naraina Ring Rd, near Indian Oil Petrol Pump, New Delhi, Delhi 110067.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ambitious Aviation Academy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to FRIDAY.


Company Name: Ambitious Aviation Academy

Related jobs

  • Data Entry Operator

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    East Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Specialist |Home|Based Freelance|

    Job description Job Summary The Elite Job is seeking a detail-oriented and motivated Data Entry Specialist to join our dynamic team in a freelance capacity. This remote position will primarily involve entering, updating, and maintaining data for our ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now