Day Care |amp| Pre Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Haryana , Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Develop And Maintain A Constructive And Ongoing Rapport With Children And Parentscreate Activities That Are Fun And Educational For The Childrencollaborate With Other Teachers To Ensure That The School Fosters An Environment That Is Inviting And Nurturing For Every Child Deliver Reports On Potential Concerns About Students As To Management As Nee.

More info about this Day Care & Pre Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ipsaa pre school & day care will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ipsaa pre school & day care expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ipsaa pre school & day care does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ipsaa Day-Care, Sector 51Site No. 21-A, J-Block Mayfield Gardens(Opp. Nirvana Country).

8. What are the timings of this job?
Ans. ipsaa pre school & day care expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Friday


Company Name: ipsaa pre school & day care

Related jobs

  • Preschool Teacher

    Well Spoken and written in English, experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Educator Trg |amp| Dev Assoc

    Harvard Business Publishing (HBP) – the leading destination for innovative management thinking. We reach lifelong learners to improve the practice of management in a changing world. This mission inspires each of us to unlock the leader in everyone – ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Require Harmonium Teacher in Ambala

    We are looking for a Harmonium Teacher in and around Moti Bagh, Ambala. The Harmonium Teacher should have good communication skills. We are looking for someone who will teach during weekdays. Job Location Moti Bagh Preferred class strength One on one...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now