Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BALA TOURIST SERVICE will provide a salary in the range of 22000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BALA TOURIST SERVICE expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BALA TOURIST SERVICE does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 88, MGR Salai, Dr MGR Salai, Nungambakkam, Chennai, Tamil Nadu 602002.

8. What are the timings of this job?
Ans. BALA TOURIST SERVICE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: BALA TOURIST SERVICE Manavalanagar,

Related jobs

  • Pre delivery inspection PDI

    Responsible for managing the overall process of functional and visual inspection of the vehicles before delivery to ensure it meets the customers' expectations. Job Type: Full-time Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Benefits: • Health insurance...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gobuyeazzy...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Theni, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now