Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gobuyeazzy will provide a salary in the range of 15000 INR to 16500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gobuyeazzy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gobuyeazzy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +6B 4th cross hebbal industrial area hebbal Mysore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gobuyeazzy expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Delivery Executive
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shadowfax ...
-
Car Driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. License Must . More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sri Abirami Cables Industries will provide a salary in the range of 13000 INR ...