Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

₹4T–₹5T a monthFull–time
Delivery ,Only Hour Duty. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanjivani Pharmacy will provide a salary in the range of 4000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanjivani Pharmacy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanjivani Pharmacy expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanjivani Pharmacy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-63 opp. Lohiya Nagar,Kankarbagh Patna Bihar 800002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanjivani Pharmacy expects the candidate to work for the following hours: 5:00PM - 10:00PM | Monday to Saturday


Company Name: Sanjivani Pharmacy

Related jobs

  • FedEx Courier Delivery Job in Darbhanga

    ₹15T–₹21T a monthFull–time World’s largest express transportation companies FedEx hiring as a Courier Delivery job in Darbhanga Bihar currently, apply online here with GoJobsPro.com. Role: Courier Delivery

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Darbhanga, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Delivery Manager

    Full–time The Technology Delivery Manager Role Is Responsible For • Managing, coordinating, and ensuring collaboration on technology development within a team and across needed teams for the Business increment • Ensuring the Business is driving (mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Kishanganj, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    ₹15T–₹25T a monthFull–time All Bihar Location Required Urgently Req Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Contact No- (++71088618 ,++73111573,7643861221 ,+110165047, +57635+214 ,8433+84175 Note :Onboarding Ke Liye Addhar Card , Pancard ,Ke Sath K...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now