Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chittora, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rapido will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rapido expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rapido expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur all locations vacancy.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rapido expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rapido

Related jobs

  • Urgent Requirement For Delivery Boy|

    Need Grocery Delivery Executive Earn Per Day 800 To 1000 & Per Day Riders Can Earn 17K And Attractive Incentives. Attractive , And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Salesforce Enterprise Delivery Lead| Managed Services

    are a leading AI and Consulting Partner of Amazon & Salesforce obsessed with helping our customers transform their contact centers with AI Powered Experiences. Our expertise spans across the Amazon ecosystem with Amazon Connect, Lex & Contact...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • JioMart Delivery Executive | Multiple Openings in|

    One of fastest growing e-commerce market of Rajasthan, JioMart currently hiring as Delivery Executive in Chittorgarh. Ideal candidate should be ready to do deliver packages around Chittorgarh area with own vehicle and some basic knowledge of locality...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Chittorgarh, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now