Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Omriya Engineering And Electricals will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Omriya Engineering And Electricals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Omriya Engineering And Electricals expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaishreeram society, chakan shikrap
ur road chakan tal khed dist pune pin - 410501.

8. What are the timings of this job?
Ans. Omriya Engineering And Electricals expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Omriya Engineering And Electricals

Related jobs

  • Delivery Boy

    Job Description Hi Candidates, Greeting from Thyrocare Technologies ltd We have an urgent job opening for a Delivery BOy role (part-time- 11 AM to PM). Candidate ready to do Pick Up From Technician and delivered to Thyrocare HUBReady to cover pin cod...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, (For Amazon, Flipkart, Meesho). License | Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sunrise Logistics ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Cell phone reimbursement Health insurance Paid time off Provident Fund Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite mann...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now