Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Manmad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surya Associates will provide a salary in the range of 1000 INR to 1000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surya Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surya Associates expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Surya Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Surya Associates

Related jobs

  • Operations Delivery Lead|4|6 Yrs|Mumbai

    Job Description Good Understanding and working experience in MS SQL server architecture and administration Proficient in building and configuring Microsoft SQL Server Configure and maintain database servers and processes including monitoring of syste...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery Boy|Girl

    Responsibilities include: • Delivering parcels to customers safely and on time • Know how to use Google Maps to find a location • Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed • Should have a two-wheeler and a valid Driving Licen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Omriya Engineering And Electricals will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Chakan, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now